OVER ONS

Missie & Visie

Home / Over

Image module
GLENN LINNEBANK

Wie ben Ik

UP4 Workwear is met veel trots en enthousiasme opgericht door Glenn Linnebank. In 2023 heeft hij eindelijk de sprong gewaagd en zijn lang gekoesterde droom gerealiseerd. Met acht jaar aan ideeën, passie en toewijding heeft hij deze onderneming opgezet en zijn doel om vóór zijn 30ste verjaardag zijn eigen bedrijf te starten, behaald.

Glenn Linnebank

0
Kleding merken
0
Schoen merken
0
PBM merken
UP4 Workwear

Mijn Missie

Bij UP4 Workwear omarmen we een missie die gedreven wordt door onze 4 kernwaarden: samen, vertrouwen, aandacht voor detail en inzichten. Die 4 in onze bedrijfsnaam ‘UP4 Workwear’ verwijst voor deze kernwaarden.

Onze missie is om elke klant persoonlijk te bedienen met op maat gemaakt advies. Met focus op samenwerking en vertrouwen bouwen we aan duurzame relaties. Met een aandacht voor detail bieden we kwaliteit die uitblinkt in elk aspect. Onze missie gaat verder dan werkkleding; we delen waardevolle inzichten voor uw succes.

Bij UP4 Workwear streven we ernaar om elke klant te voorzien van een ongeëvenaarde ervaring, waarbij we verder gaan dan simpelweg het leveren van werkkleding. We bouwen langdurige vertrouwensrelaties op met klanten en partners, omdat we geloven dat vertrouwen de lijm is die succesvolle samenwerkingen mogelijk maakt. Onze kennis en ervaring in de branche stelt ons in staat om op maat gemaakt advies te geven dat aansluit bij uw specifieke eisen en wensen. We delen graag onze expertise om u te helpen slimme keuzes te maken voor uw team. Of het nu gaat om de nieuwste trends, technologieën of veiligheidsnormen, we zijn er om u te ondersteunen met inzichten die uw besluitvorming versterken.

AFSPRAAK MAKEN?
Bel: 06 5200 5858
UP4 Workwear

Mijn Visie

Onze visie bij UP4 Workwear is om een voorloper te zijn in het transformeren van werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) in een ervaring die verder gaat dan functionaliteit. We streven ernaar om een bron van inspiratie te zijn voor professionals, waarbij we innovatie combineren met kwaliteit en comfort. Door voortdurend te evolueren en onze klantgerichte aanpak te versterken, willen we een wereld creëren waarin werkkleding niet alleen beschermt, maar ook bijdraagt aan vertrouwen, stijl en welzijn. Met een focus op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid willen we een blijvende positieve impact hebben op zowel individuen als industrieën, en zo de standaard zetten voor de toekomst van werkkleding.

© UP4workwear